Реєстр документів про освіту

У Реєстрі містяться відомості та дані про документи про освіту, виготовлені з 2000 року, крім інформації про випускників військових закладів вищої освіти та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти.

Інформація про випускників військових закладів вищої освіти та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти зберігається у цих закладах освіти або відповідних структурних підрозділах державних органів, яким підпорядковуються військові заклади вищої освіти або військові навчальні підрозділи.

Для пошуку документа в реєстрі необхідно заповнити обов’язкові поля: Поля «Прізвище», «Ім’я», «По батькові», «Серія» та «Номер» документа заповнюються згідно з їх написанням у документі. Поля «Прізвище», «Ім’я», «По батькові» заповнюються українською мовою. Поле «По батькові» не заповнюється тільки у разі його відсутності у паспорті.

Відсутність поля «По батькові», потрібно підтвердити, поставивши позначку у відповідне поле. Дані, вказані при перевірці, передаються до пошукової системи в захищеному вигляді.

Підпишіться на нашу розсилку

Дізнавайтеся про нові сервіси та законадавство в Україні та в інших країнах

Telegram
Наш менеджер допоможе вам